Real-X produceert twee winnaressen NK 2015 Pokémon

De Apeldoornse tweeling Lise en Emma Marsan (9 jaar) uit Apeldoorn hebben afgelopen zaterdag in Leiden het Nederlands kampioenschap Pokémon Trading Card Game (TCG) gewonnen met resp. de 1e en 3e plaats. De meisjes spelen elke donderdagmiddag tijdens de officiële Pokémon liga hun kaartspel in Real-X indoor fun-/skatepark & shop op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg.

Lise en Emma mogen dankzij de behaalde wedstrijdpunten in Augustus (21–23, 2015) naar de wereldkampioenschappen in Boston, Massachusetts, USA om daar mee te doen met het kaartspel in de categorie Junioren. Omdat Lise 1e is geworden, krijgt ze haar ticket betaald door de Pokémon organisatie.

Het wereldkampioenschap Pokémon is een ‘invitation only’ wedstrijd. Pokémon TCG spelers kunnen met het spelen in de officiële Pokémon liga -zoals die in Real-X- en door mee te doen aan de wedstrijden, punten opbouwen en leuke prijzen verdienen. Met het juiste aantal punten kan er mee worden gedaan aan de nationale en internationale wedstrijden.

Er zijn plaatselijke, regionale, landelijke, Europese en wereldkampioenschappen voor zowel het kaartspel (Trading Card Game) als voor de Nintendo videogames (VG) in de categorieën junioren, senioren en masters.

Meer informatie is te vinden op de website van Real-X: http://www.real-x.org of

op http://www.pokemon-organizedplay.eu

 

IMG_20150611_152956realx1            apeldoorn, eerste en derde prijs pokemon voor tweeling.